Hei.
Er det helt på jordet å bruke 19l fat når ein skal karbonere 10l øl med Co2 under trykk?
Bør fat stå i øleskapet med konstant trykk eller er par uker i romtemp for modning med trykk på.( Modning i romtemperatur.... er det heilt feil å tenke slik?)
Me har satt en Engelsk Brown Ale, forslag til anbefalt Co2 nivå? (Stod ikkje noko i oppskrifta)
Mykje nybegynnar spørsmål på ein gang.
Er det helt på jordet å bruke 19l fat når ein skal karbonere 10l øl med Co2 under trykk?
Bør fat stå i øleskapet med konstant trykk eller er par uker i romtemp for modning med trykk på.( Modning i romtemperatur.... er det heilt feil å tenke slik?)
Me har satt en Engelsk Brown Ale, forslag til anbefalt Co2 nivå? (Stod ikkje noko i oppskrifta)
Mykje nybegynnar spørsmål på ein gang.