Karbonering, temp/tid.

Trond.A

Norbrygg-medlem
Hei alle sammen.
Forrige søndag tappet jeg min første lager på flasker etter å ha tilsatt sukkerlake. Tanken var å ha den stående til karbonering  i ca 20 grader ei uke før jeg flyttet ølet ned i kjelleren til et kjøleskap for lagring.
Nå viser det seg at tempen i rommet har ikke vært høyere en ca 17 grader. Og da lurer jeg, er ei uke nok, eller skal jeg gi det noen dager til?
 
Trond.A skrev:
Hei alle sammen.
Forrige søndag tappet jeg min første lager på flasker etter å ha tilsatt sukkerlake. Tanken var å ha den stående til karbonering  i ca 20 grader ei uke før jeg flyttet ølet ned i kjelleren til et kjøleskap for lagring.
Nå viser det seg at tempen i rommet har ikke vært høyere en ca 17 grader. Og da lurer jeg, er ei uke nok, eller skal jeg gi det noen dager til?

Ville nok la den få en uke til.
 
Tilbake
Topp