Hei! Har en Caso Pro 3500w induksjonsplate, er nok ganske identisk til de platene man kjøper hos Bryggselv o.l.
Tenkte å prøve meg på kettle souring, men sliter litt med å tenkte meg frem til hvordan jeg skal klare å holde tempen stabil på platen. Platen kan ikke styres med PID og sensor da den resettes når den skrus av og på igjen slik at man få trykke seg frem til riktig effekt/modus for at den skal slå seg på.
Har noen erfaring med kettle souring på disse typer platetopper?
Evt noen andre tips for å holde vørter i stabil temp? Jeg kunne ha sirkulert vørter gjennom HERMS med tempstyring, men er skeptisk til å la pumpe og varmeelementet gå kontinuerlig.
Mvh Rikard
Tenkte å prøve meg på kettle souring, men sliter litt med å tenkte meg frem til hvordan jeg skal klare å holde tempen stabil på platen. Platen kan ikke styres med PID og sensor da den resettes når den skrus av og på igjen slik at man få trykke seg frem til riktig effekt/modus for at den skal slå seg på.
Har noen erfaring med kettle souring på disse typer platetopper?
Evt noen andre tips for å holde vørter i stabil temp? Jeg kunne ha sirkulert vørter gjennom HERMS med tempstyring, men er skeptisk til å la pumpe og varmeelementet gå kontinuerlig.
Mvh Rikard