Klippfisktreff på Inndyr lørdag 26. oktober 19:00

johanj

Norbrygg-medlem
Fjorårets Smalahovetreff på Inndyr ga mersmak og blir fulgt opp i år med en ny kombinasjon av tradisjons-mat og hjemmebrygget øl.

Klippfisk-treff
Lørdag 26. oktober kl 19:00 inviterer vi til Klippfisktreff på Inndyr. Drivende dyktige kokker vil forvandle lokalt produsert klippfisk til en buffét med flere retter. Produsentene og kokkene vil være tilstede og Avisa Nordland har meldt sin deltagelse.

Siden rekruttering er vektlagt vil deltageravgiften holdes lavest mulig, og noen av kostnadene må verifiseres før prisen kan fastsettes.

Denne helgen kommer det å gjennomføres et dommerkurs, slik at vi legger opp til at kursdeltagerne også deltar på middagen. Kurset blir å foregå i samme lokaler som klippfisktreffet.

Påmelding
Vi bruker et nettbasert system for påmelding og billettkjøp, og en link til legges om kort tid. Her gjelder først til mølla-prinsippet.

Konkurranse
Også i år utlyser vi en uformell konkurranse der alle som ønsker kan delta, og deltagerølene blir servert under middagen. Vinneren blir kåret ved at publikum stemmer på sin favoritt etter middagen.

Det eneste kriterium som det tas stilling til er at det skal smake godt til klippfisk.  Det er ingen begrensninger mht øl-klasser eller typeriktighet. For å sikre nok smaksprøver til publikum må deltagerne stille med 10l øl enten på corneliusfat eller standard 0,33l flasker, men man gjerne må ta med mer.  Det må ikke være etiketter eller andre kjennetegn på fat eller flasker, slik at ølet blir anonymisert.

Også i år vil Petit-agentur være vennlig nok til å sponse premiene for de tre beste plasseringene med gavekort på hhv 1500, 1000 & 500 kr. 

Har du et øl du mener smaker godt til klippfisk og ønsker å stille i konkurransen så send en epost til johan.johansen@gifas.no.

Velkommen til Inndyr
Vi håper mange tar turen hit og at noen tar utfordringen og brygger Klippfisk-øl, da vi ikke hadde tenkt å basere oss på butikkøl til maten.  Så sett av denne helgen allerede nå og brygg i vei, så kommer vi tilbake med utfyllende info etter hvert.

Overnatting
Trenger du overnatting så send en egen epost på dette til johan.johansen@gifas.no, så skal vi prøve å være behjelpelige med innlosjering. Har du noen du kan dele rom med er det flott hvis du nevner det, da blir det lettere å hjelpe alle.

Vi sees!
 
God aften,
Det er få billetter igjen til Klippfisktreffet, og ølbryggere fra fjern og nær oppfordres til å ta turen til Inndyr lørdag 26/10 for en helaften i hjemmebryggets og matgledens navn. Du finner info her på forumet, og på linken: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=80706, hvor man også kan melde seg på (NB velg billettkategori ‘Klippfisktreff’ a kr 300 per pers).

Vi kan også være behjelpelig med overnatting, send en mail til meg (johan.johansen@gifas.no).

Dersom du har et fat (eller et halvt fat) med øl som kan passe til Klippfiskbufféten bør du ta det med; det kan hende du blir publikumsfavoritt og drar hjem med et av gavekortene sponset av Petit Agentur. Påmelding til konkurransen på samme mail som ovenfor.

Vi sees!
 
Mye av den er faktisk produsert på Fugløy, men har nok svømt ifra seg nå.... Jeg er veldig spent på hva kokkene blir å lage. Den første smaken av klippfisk serveres til lunsj på dommerkurset i morgen :namnam:
 
Takk til arrangørene og spesielt Johan for et vel gjennomført treff  :skitbra:

Skikkelig god mat og mye god drikke  :namnam:  :sikle

Dommerkurset i regi av Norbrygg var i mine øyne et veldig bra opplegg, og anbefales til alle som ønsker å lære mer om øl. Kursleder Anders Christensen gjennomførte dette med 20 i stil  :amen:

Alt i alt ei kjempe vellykket helg.
 
Beant skrev:
Takk til arrangørene og spesielt Johan for et vel gjennomført treff  :skitbra:

Skikkelig god mat og mye god drikke  :namnam:  :sikle

Dommerkurset i regi av Norbrygg var i mine øyne et veldig bra opplegg, og anbefales til alle som ønsker å lære mer om øl. Kursleder Anders Christensen gjennomførte dette med 20 i stil  :amen:

Alt i alt ei kjempe vellykket helg.

Kan ikke si annet en at jeg er helt enig med Beant.  :yes:

En stor takk til Johan som har stått på for at vi skulle få Dommerkurs I Nord :skitbra: :skitbra:

Vi må og takke prosjektet "Salten – en smak av Nordland" for nydelig mat og godt samarbeid med Salten bryggerlag

Samt  Petit Agentur For at de bidrar med Premier  :ilike:
 
Torga skrev:
Beant skrev:
Takk til arrangørene og spesielt Johan for et vel gjennomført treff  :skitbra:

Skikkelig god mat og mye god drikke  :namnam:  :sikle

Dommerkurset i regi av Norbrygg var i mine øyne et veldig bra opplegg, og anbefales til alle som ønsker å lære mer om øl. Kursleder Anders Christensen gjennomførte dette med 20 i stil  :amen:

Alt i alt ei kjempe vellykket helg.

Kan ikke si annet en at jeg er helt enig med Beant.  :yes:

En stor takk til Johan som har stått på for at vi skulle få Dommerkurs I Nord :skitbra: :skitbra:

Vi må og takke prosjektet "Salten – en smak av Nordland" for nydelig mat og godt samarbeid med Salten bryggerlag

Samt  Petit Agentur For at de bidrar med Premier  :ilike:

Holder med dere i det.
 
Flott gjennomført arrangement på Inndyr.
Bilde 1: Kursdeltakerne
Bilde 2: Forelesning ved Anders
Bilde 3: Tappeanlegget (21 sorter å smake)
Bilde 4: Stolte vinnere av Publikumsfavoritt til klippfisk, fv. Tor Gunnar (1 pris for sin Pils), Johan (3.pris), Anders (kursholder) og Erlend (2.pris).
Bilde 5: En av klippfiskrettene vi fikk servert.

Takk til alle som deltok og bidro.
 

Vedlegg

  • Øl og klippfisktreff 1.JPG
    Øl og klippfisktreff 1.JPG
    155,1 KB · Sett: 141
  • Øl og klippfisktreff 2.JPG
    Øl og klippfisktreff 2.JPG
    146,3 KB · Sett: 142
  • Øl og klippfisktreff 3.JPG
    Øl og klippfisktreff 3.JPG
    96,6 KB · Sett: 145
  • Øl og klippfisktreff 4.JPG
    Øl og klippfisktreff 4.JPG
    120,4 KB · Sett: 142
  • Øl og klippfisktreff 5.JPG
    Øl og klippfisktreff 5.JPG
    107,2 KB · Sett: 143
Takker så meget for lovordene!

Med læremestere som Anders, kokker som Svein Jæger Hansen, og rause ølbryggere fra Salten så kan det jo nesten ikke bli annet enn suksess! Tusen takk til dere alle for å muliggjøre et slikt treff! Stort takk til Ola på Petit-agentur som stiller med premier og dermed hjelper oss med å samle så mye godt øl til maten! Stort takk også til Bådin bryggeri som ga dommerkurs-deltagerne en forsmak av hva vi har i vente fremover, vi gleder oss til å komme på besøk!

Mye annet godt kom ut av dette treffet:
- kanskje det inviteres til bryggetreff både fra Meløy og Kjerringøy.
- vi får etablert smaksgrupper og ølutveksling mellom kretsene.
- vi treffes igjen til eksamen på nyåret, kanskje kombinert med ølbrygger-treff i Bodø?
 
Tilbake
Topp