johanj
Norbrygg-medlem
Fjorårets Smalahovetreff på Inndyr ga mersmak og blir fulgt opp i år med en ny kombinasjon av tradisjons-mat og hjemmebrygget øl.
Klippfisk-treff
Lørdag 26. oktober kl 19:00 inviterer vi til Klippfisktreff på Inndyr. Drivende dyktige kokker vil forvandle lokalt produsert klippfisk til en buffét med flere retter. Produsentene og kokkene vil være tilstede og Avisa Nordland har meldt sin deltagelse.
Siden rekruttering er vektlagt vil deltageravgiften holdes lavest mulig, og noen av kostnadene må verifiseres før prisen kan fastsettes.
Denne helgen kommer det å gjennomføres et dommerkurs, slik at vi legger opp til at kursdeltagerne også deltar på middagen. Kurset blir å foregå i samme lokaler som klippfisktreffet.
Påmelding
Vi bruker et nettbasert system for påmelding og billettkjøp, og en link til legges om kort tid. Her gjelder først til mølla-prinsippet.
Konkurranse
Også i år utlyser vi en uformell konkurranse der alle som ønsker kan delta, og deltagerølene blir servert under middagen. Vinneren blir kåret ved at publikum stemmer på sin favoritt etter middagen.
Det eneste kriterium som det tas stilling til er at det skal smake godt til klippfisk. Det er ingen begrensninger mht øl-klasser eller typeriktighet. For å sikre nok smaksprøver til publikum må deltagerne stille med 10l øl enten på corneliusfat eller standard 0,33l flasker, men man gjerne må ta med mer. Det må ikke være etiketter eller andre kjennetegn på fat eller flasker, slik at ølet blir anonymisert.
Også i år vil Petit-agentur være vennlig nok til å sponse premiene for de tre beste plasseringene med gavekort på hhv 1500, 1000 & 500 kr.
Har du et øl du mener smaker godt til klippfisk og ønsker å stille i konkurransen så send en epost til johan.johansen@gifas.no.
Velkommen til Inndyr
Vi håper mange tar turen hit og at noen tar utfordringen og brygger Klippfisk-øl, da vi ikke hadde tenkt å basere oss på butikkøl til maten. Så sett av denne helgen allerede nå og brygg i vei, så kommer vi tilbake med utfyllende info etter hvert.
Overnatting
Trenger du overnatting så send en egen epost på dette til johan.johansen@gifas.no, så skal vi prøve å være behjelpelige med innlosjering. Har du noen du kan dele rom med er det flott hvis du nevner det, da blir det lettere å hjelpe alle.
Vi sees!
Klippfisk-treff
Lørdag 26. oktober kl 19:00 inviterer vi til Klippfisktreff på Inndyr. Drivende dyktige kokker vil forvandle lokalt produsert klippfisk til en buffét med flere retter. Produsentene og kokkene vil være tilstede og Avisa Nordland har meldt sin deltagelse.
Siden rekruttering er vektlagt vil deltageravgiften holdes lavest mulig, og noen av kostnadene må verifiseres før prisen kan fastsettes.
Denne helgen kommer det å gjennomføres et dommerkurs, slik at vi legger opp til at kursdeltagerne også deltar på middagen. Kurset blir å foregå i samme lokaler som klippfisktreffet.
Påmelding
Vi bruker et nettbasert system for påmelding og billettkjøp, og en link til legges om kort tid. Her gjelder først til mølla-prinsippet.
Konkurranse
Også i år utlyser vi en uformell konkurranse der alle som ønsker kan delta, og deltagerølene blir servert under middagen. Vinneren blir kåret ved at publikum stemmer på sin favoritt etter middagen.
Det eneste kriterium som det tas stilling til er at det skal smake godt til klippfisk. Det er ingen begrensninger mht øl-klasser eller typeriktighet. For å sikre nok smaksprøver til publikum må deltagerne stille med 10l øl enten på corneliusfat eller standard 0,33l flasker, men man gjerne må ta med mer. Det må ikke være etiketter eller andre kjennetegn på fat eller flasker, slik at ølet blir anonymisert.
Også i år vil Petit-agentur være vennlig nok til å sponse premiene for de tre beste plasseringene med gavekort på hhv 1500, 1000 & 500 kr.
Har du et øl du mener smaker godt til klippfisk og ønsker å stille i konkurransen så send en epost til johan.johansen@gifas.no.
Velkommen til Inndyr
Vi håper mange tar turen hit og at noen tar utfordringen og brygger Klippfisk-øl, da vi ikke hadde tenkt å basere oss på butikkøl til maten. Så sett av denne helgen allerede nå og brygg i vei, så kommer vi tilbake med utfyllende info etter hvert.
Overnatting
Trenger du overnatting så send en egen epost på dette til johan.johansen@gifas.no, så skal vi prøve å være behjelpelige med innlosjering. Har du noen du kan dele rom med er det flott hvis du nevner det, da blir det lettere å hjelpe alle.
Vi sees!