konvertere fra all-grain til ekstrakt

Hei. Jeg lurte på om noen har noen forslag til hvordan man kan brygge denne ølen med ekstrakt? Det skal være en slags belgisk ale.


Recipe Specs
----------------
Batch Size (L):          22.0
Total Grain (kg):        5.000
Total Hops (g):          75.00
Original Gravity (OG):    1.049  (°P): 12.1
Final Gravity (FG):      1.012  (°P): 3.1
Alcohol by Volume (ABV):  4.81 %
Colour (SRM):            9.5  (EBC): 18.7
Bitterness (IBU):        27.1  (Average)
Brewhouse Efficiency (%): 70
Boil Time (Minutes):      90

Grain Bill
----------------
1.900 kg Pilsner (38%)
1.900 kg Vienna (38%)
1.000 kg Aromatic Malt (20%)
0.200 kg Caramunich I (4%)

Hop Bill
----------------
35.0 g Saaz Pellet (3.6% Alpha) @ 80 Minutes (Boil) (1.6 g/L)
30.0 g Saaz Pellet (3.6% Alpha) @ 30 Minutes (Boil) (1.4 g/L)
10.0 g Saaz Pellet (3.6% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (0.5 g/L)

Misc Bill
----------------

Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes.
Fermented at 20°C with Wyeast 1007 - German Ale
 
Tilbake
Topp