Hei,
Noen som har erfaring med det korte maltrøret til speidel 20 her?
Jeg skal i hovedsak brygge 10 liters batcher fremover, men klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gå for speidel 20 og kort maltrør eller bare gå for dvergen på 10 liter. etter at fatene ble tømt i helga igjen så begynner det å haste med å bestemme seg.
Noen bakdeler ved å bruke det korte maltrørert i 20 literen kontra å bare gå for 10 literen eller blir det nøyaktig det samme?
Noen som har erfaring med det korte maltrøret til speidel 20 her?
Jeg skal i hovedsak brygge 10 liters batcher fremover, men klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal gå for speidel 20 og kort maltrør eller bare gå for dvergen på 10 liter. etter at fatene ble tømt i helga igjen så begynner det å haste med å bestemme seg.
Noen bakdeler ved å bruke det korte maltrørert i 20 literen kontra å bare gå for 10 literen eller blir det nøyaktig det samme?