Når man innser at det ikke er timer nok igjen av døgnet til brygging, kan man la gjæringsdunken med star san (20 liters speidel dunk i dette tilfellet, med five star star san) stå over natta?
jeg har hatt starsan stående på gjæringskar ett par uker uten prolemer,
leste ett sted att man kan bruke blandingen på nytt flere ganger så lenge blandingen er klar,
men att den bør helles ut og byttet ut når den begynner å bli "tåkete"
Jeg lar den ofte stå flere måneder. Er kun med destillert vann tåke gir noen indikasjon på hvor ren blandingen er, og hvor god rengjøringsevnen er. Å måle ph er vel den beste måten å finne ut når man bør bytte vann, hvis det ellers ser reint ut. Er det tydelig smuss oppi er jo saken grei
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.