Lallemand Diamond Lager

Eramik

Norbrygg-medlem
Det er ikke nevnt noe sted på Lallemand sine egne hjemmesider eller faktaarket? Den flokkulerer godt, men burde absolutt ikke by på problemer ved flaskekarbonering.

Det er flere feil i beskrivelsen der
Flocculation: medium
Final gravity: medium

Produktarket til Lallemand sier høy på begge disse. Tipper det er en klipp og lim fra en gammel kilde. Forvirrende og feil fra Strømmen Hjemmebrygg.

 

Eramik

Norbrygg-medlem
Der kan jeg vel regne min batch som ferdig.
12-12-2021 1.048 @10°
16-12-2021 1.035 @12°
21-12-2021 1.013 @11° flyttet til rom med 15°
25-12-2021 1.010 @15°

Hvor lenge skal jeg la den stå? 1 uke? 2? Hvilken temperatur?
 

Reinhard10

Norbrygg-medlem
Der kan jeg vel regne min batch som ferdig.
12-12-2021 1.048 @10°
16-12-2021 1.035 @12°
21-12-2021 1.013 @11° flyttet til rom med 15°
25-12-2021 1.010 @15°

Hvor lenge skal jeg la den stå? 1 uke? 2? Hvilken temperatur?
Min endte på 1008. Min prosess er å vente noen dager til SG stabiliserer og så flytte gjæringskaret til garasje med temperatur under 5C. Her står det en uke før flasking/fating.
 
Topp