Hei
Jeg ønsker ikke at noen av mine brygge kompiser skal bli flaue over mitt innlegg, så jeg ønsker å være mest mulig anonym. Saken er den at vi brygger mye godt øl, som selvfølgelig konsumeres etter beste evne.
Så har jeg fått den lille utfordringen at den lille kulen foran er blitt ganske stor. Da har jeg via omveier kommet inn på proteinkuren. Det vil si at en bl.annet ikke spiser eller drikker karbohydrater. Det er knalltøft men virker.
Har i den forbindelse testet alle typer tilgjengelige LITE øl ( 30 % mindre kalorier og 70 % mindre karbohydrater) De fleste smakere hy... men Ringnes LITE går faktisk ned. Så det store spørsmålet.
Er det noen der ute som har en oppskrifte på hvordan en lager et godt øl uten for mye karbohydrater ? overgjæret eller undergjæret, bare kom med en oppskrift / tips.
Så skal jeg teste det ut på kulen, og melde tilbake.
Med vennlig hilsen Arne Ottar
Jeg ønsker ikke at noen av mine brygge kompiser skal bli flaue over mitt innlegg, så jeg ønsker å være mest mulig anonym. Saken er den at vi brygger mye godt øl, som selvfølgelig konsumeres etter beste evne.
Så har jeg fått den lille utfordringen at den lille kulen foran er blitt ganske stor. Da har jeg via omveier kommet inn på proteinkuren. Det vil si at en bl.annet ikke spiser eller drikker karbohydrater. Det er knalltøft men virker.
Har i den forbindelse testet alle typer tilgjengelige LITE øl ( 30 % mindre kalorier og 70 % mindre karbohydrater) De fleste smakere hy... men Ringnes LITE går faktisk ned. Så det store spørsmålet.
Er det noen der ute som har en oppskrifte på hvordan en lager et godt øl uten for mye karbohydrater ? overgjæret eller undergjæret, bare kom med en oppskrift / tips.
Så skal jeg teste det ut på kulen, og melde tilbake.
Med vennlig hilsen Arne Ottar