Lys og frisk Steam Beer, oppskrift?

Noen som har en god oppskrift på en lys og frisk Steam Beer? Humleoppskriften ser noenlunde lik ut på de oppskriftene som ligger her (Northern), men maltoppskriftene varierer litt.
 
Det spørs hvor lys du vil ha den, men jeg fikk denne fra Kinn, (Dampen) :

93% Maris Otter Pale 5 EBC
7% Crystal 120 EBC
Koketid 90 min
HUMLE
1,6 gr/l Northern Brewer, 60 min
1,25 gr/l Northern Brewer, flameout og trekker 15 min før kjøling starter
GJÆR
Wyeast 1318 London Ale III
 
Me har brygga denne nokre gonga

Er til 50L
Steamer
10,99 kg Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) Grain 1 96,9 %
0,36 kg Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC) Grain 2 3,1 %
42,18 g Warrior [15,00 %] - Boil 60,0 min Hop 3 23,6 IBUs
53,64 g Centennial [10,20 %] - Boil 20,0 min Hop 4 5,2 IBUs
1,48 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins) Fining 5 -
1,48 tsp Yeast Nutrient (Boil 10,0 mins) Other 6 -
40,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 7,0 min Hop 7 0,0 IBUs
40,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 7,0 min Hop 8 0,0 IBUs
1,48 tsp Yeast Nutrient (Boil 5,0 mins) Other 9 -
70,00 g Cascade [5,50 %] - Steep/Whirlpool 1,0 Hop 10 0,4 IBUs
San Francisco Lager (White Labs #WLP810) Yeast 11 -

Har fåt mykje gode tilbakemeldinga på den
 
Det spørs hvor lys du vil ha den, men jeg fikk denne fra Kinn, (Dampen) :

93% Maris Otter Pale 5 EBC
7% Crystal 120 EBC
Koketid 90 min
HUMLE
1,6 gr/l Northern Brewer, 60 min
1,25 gr/l Northern Brewer, flameout og trekker 15 min før kjøling starter
GJÆR
Wyeast 1318 London Ale III
Noen idé/forslag til mesketemp og –tid på denne?
 
Tilbake
Topp