En ny verden åpnet seg da jeg drakk en flaske Malheur 12. Slik jeg forstår det hører ølet til i klassen mørk sterk belgisk ale (eller en quadruppel?). Jeg har brygget i et par år men aldri laget barley wine eller lignende. Jeg har et ønske om å få til noe lignende som denne. Er det mulig?
Jeg har lest litt i boka "Brew like a monk..." og kikket på forumet mtp quadruppel. På flaska står det bl.a at ølet innholder mais. Er det noen som har noen forslag til oppskrift på en god mørk sterk belgisk ale, aller helst i retning Malheur 12? Andre tips for brygging av øl i denne klassen mottas også med takk.
Jeg har lest litt i boka "Brew like a monk..." og kikket på forumet mtp quadruppel. På flaska står det bl.a at ølet innholder mais. Er det noen som har noen forslag til oppskrift på en god mørk sterk belgisk ale, aller helst i retning Malheur 12? Andre tips for brygging av øl i denne klassen mottas også med takk.