mangler gjær, oppskrift

Hadde gledet meg til brygging av en kriek og en kolch til helga, men fikk beskjed av bryggepusheren min nå at de ikke hadde fått tak i gjæra..
Det jeg da har tilgang på av gjær er mangrove m79, us05, s04, w34/70, wb06, t58, sawbrew abbaye og Nottingham belle saison. Har tidligere brygget mye IPA, pale ale, stout, og wit.

Noen innspill til hva som kan brygges av dette som smaker bra? Har gjæringsskap og god tilgang på malt og humle:)
 
Hvorfor ikke forsøke med W-34/70. Kalt kjølevann nå så det er rette årstiden.
Pils, lager, bokk ++.
Obs på større gjærmengde i forhold til de du listet opp.
 
Hadde gledet meg til brygging av en kriek og en kolch til helga, men fikk beskjed av bryggepusheren min nå at de ikke hadde fått tak i gjæra..
Det jeg da har tilgang på av gjær er mangrove m79, us05, s04, w34/70, wb06, t58, sawbrew abbaye og Nottingham belle saison. Har tidligere brygget mye IPA, pale ale, stout, og wit.

Noen innspill til hva som kan brygges av dette som smaker bra? Har gjæringsskap og god tilgang på malt og humle:)

05 har jeg god erfaring med til Kölsch. Gjærer godt på 15-16 grader.
 
Tilbake
Topp