Hei
Jeg har begynt med det og synes det fungerer utmerket. Har ihvertfall hatt 9 brygg av forskjellig type. Bruker en coleman kjøleboks, med starttemperatur på 67 grader uansett øltype. Settes på kvelden (kl 20-21) og fortsetter igjen etter frokost neste dag. Ofte er temperaturen da i mesken 59 grader. Bruker litt mere vann enn vanlig for å holde tempen oppe.
Jeg synes at ølen smaker nydelig, men er det noen her som har erfaringer hva denne type mesking vil gjøre med sukkerprofilen i vørteren hadde det vært fint å få tilbakemelding.
Ihvertfall er det utrolig tidsbesparende under brygginga
mvh
Erik
Jeg har begynt med det og synes det fungerer utmerket. Har ihvertfall hatt 9 brygg av forskjellig type. Bruker en coleman kjøleboks, med starttemperatur på 67 grader uansett øltype. Settes på kvelden (kl 20-21) og fortsetter igjen etter frokost neste dag. Ofte er temperaturen da i mesken 59 grader. Bruker litt mere vann enn vanlig for å holde tempen oppe.
Jeg synes at ølen smaker nydelig, men er det noen her som har erfaringer hva denne type mesking vil gjøre med sukkerprofilen i vørteren hadde det vært fint å få tilbakemelding.
Ihvertfall er det utrolig tidsbesparende under brygginga
mvh
Erik