Jeg sysler med tanken på å sette noen mikro-batcher med singel malt bare for å smake forskjellen på malt. Jeg tenker meg 400 Gram malt og 3 L vann. Spesialmalt tenkte jeg å blande i likt forhold til pilsner, f.eks. 50% selv om det er veldig mye for noen.
Samme gjær i alle bøttene. Har vel landet på Nottingham som en nøytral gjær.
Jeg lurer veldig på om jeg skal ha i litt bitterhumle eller la det være ren malt uten humle. Har noen gjort noe lignende før som kan gi noen innspill? Burde jeg, for å smake malten, gjøre det uten humle eller blir det så puk at jeg ikke smaker malten engang?
Samme gjær i alle bøttene. Har vel landet på Nottingham som en nøytral gjær.
Jeg lurer veldig på om jeg skal ha i litt bitterhumle eller la det være ren malt uten humle. Har noen gjort noe lignende før som kan gi noen innspill? Burde jeg, for å smake malten, gjøre det uten humle eller blir det så puk at jeg ikke smaker malten engang?