Eg er inne på tanken å bryggje rundt 10 liter (ferdig flaska) om gongen for å kunne test-bryggje.
Men det er eit par ting eg lure på:
Eg ser for meg ein kjele på 15-20 liter med tappekran på induksjonsplate(?).
Er det lurt å ha tappekran for sirkulering med pumpe eller vil det berre bli tull på så lite volum?
Korleis gjer andre da med bestilling av malt og humle til minibatch?
Eg har allereie eit 60 liters herms oppsett med ei pumpe og ein 2000w induksjonstopp som eg kan bruke, berre til info.
Men det er eit par ting eg lure på:
Eg ser for meg ein kjele på 15-20 liter med tappekran på induksjonsplate(?).
Er det lurt å ha tappekran for sirkulering med pumpe eller vil det berre bli tull på så lite volum?
Korleis gjer andre da med bestilling av malt og humle til minibatch?
Eg har allereie eit 60 liters herms oppsett med ei pumpe og ein 2000w induksjonstopp som eg kan bruke, berre til info.