Hei
Jeg har nå endelig gått til innkjøp av utstyr så jeg kan starte med brygging av korn
Det første brygget skal jeg starte på i morgen, men har ett par spørsmål til oppskrift. Jeg har kjøpt ett Nøgne Ø Vic Secret ferdigsett fra bryggselv.no.
Men det er ikke en spesielt utfyllende oppskrift som følger med.
Oppskriften er:
Mesketid: 90min på 63 grader
Koketid: 90 min
Humle er delt inn i poser og tid står der.
Gjæring: 14 dager 18-21grader
Er det da ikke menigen å kjøre på med "mash out"?
Og skylling, er det da valgfritt? Har vel forstått at det er delte meniger rundt det
Det er også med en pose tørrhumle, når skal denne tilsettes? Etter halve gjæringstiden?
Satser på en flott bryggedag uansett
Christian
Jeg har nå endelig gått til innkjøp av utstyr så jeg kan starte med brygging av korn
Det første brygget skal jeg starte på i morgen, men har ett par spørsmål til oppskrift. Jeg har kjøpt ett Nøgne Ø Vic Secret ferdigsett fra bryggselv.no.
Men det er ikke en spesielt utfyllende oppskrift som følger med.
Oppskriften er:
Mesketid: 90min på 63 grader
Koketid: 90 min
Humle er delt inn i poser og tid står der.
Gjæring: 14 dager 18-21grader
Er det da ikke menigen å kjøre på med "mash out"?
Og skylling, er det da valgfritt? Har vel forstått at det er delte meniger rundt det
Det er også med en pose tørrhumle, når skal denne tilsettes? Etter halve gjæringstiden?
Satser på en flott bryggedag uansett
Christian