Jeg har tilnærmet kopiert denne og brygger den kommende helg. Har akkurat bestilt ingrediensene fra Bryggselv.
Eneste forskjellen jeg gjør på oppskriften din er at jeg blir å bruke US-05...
Jeg vet ikke hvordan du gjorde det med den knuste malten, jeg har aldri brygget med det før så tenker jeg gjør det slik:
- varmer opp 3-5l vann til 75-80grader
- heller i den knuste malten, og lar den trekke i 30min.
- siler av malten og tilsetter ekstrakten og vann til kjelen er nesten full
- deretter "som vanlig"...
Det jeg brukte å gjøre når jeg brygget med ekstrakt var å ha samme mengde vann som skal kokes, ha i den knuste malten i en humlepose og la den være oppi til vannet når 78 grader. Evt en halvtime, men da heller på 65-70.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.