Hei alle sammen.
Som den "færskingen" jeg er lurer jeg på en sak.
Etter to brygg på ølsett (modifisert etter råd herfra) har jeg lyst å prøve meg på et ekstraktbrygg fra Weyermann som neste steg.
Aller helst ville jeg prøvd en lager, men her kommer usikkerheten.
Å få til 10 til 14 grader under gjæring er greit, kjelleren min ligger på 11 til 12 grader.
Men 0 til 4 grader under modning? Hvordan gjør dere det?
Kjøleskap?
Og ellers, vil dere anbefale meg en ale først for å høste litt erfaring?
Som den "færskingen" jeg er lurer jeg på en sak.
Etter to brygg på ølsett (modifisert etter råd herfra) har jeg lyst å prøve meg på et ekstraktbrygg fra Weyermann som neste steg.
Aller helst ville jeg prøvd en lager, men her kommer usikkerheten.
Å få til 10 til 14 grader under gjæring er greit, kjelleren min ligger på 11 til 12 grader.
Men 0 til 4 grader under modning? Hvordan gjør dere det?
Kjøleskap?
Og ellers, vil dere anbefale meg en ale først for å høste litt erfaring?