Var visst tomt for spraymalt i skapet. Regner med at det ikke er noe problem å benytte Moss maltekstrakt til dette formålet. Tømmer uansett av "ølet". Noen som har noen erfaringer som tilsier at det er bedre å vente noen dager til jeg får tak i lys spraymalt?
Jeg ville styrt unna sukker i starteren. Det er en ting å bruke det i relativt store mengder i øl når man tilsetter en god mengde frisk gjær, men en annen ting å gjøre det når man faktisk dyrker opp gjæren.
Akkurat ferdig med starteren. Et halvt glass Moss til 2 liter, en dæsj WL gjærnæring og WLP400 som har tilbrakt 6 timer i postkassen i minus 8. Var ikke frossen så det går sikkert bra!!
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.