Ok. Takk.. Da prøver jeg faktisk enda litt lavere. Fryseboks inn på 15 grader og ut på 14 grader.
Hvordan ble brygget ditt? som en Ale eller mer som en lager? eller er det en mellomting? Har heldigvis nokk av den gjæra, så jeg hiver nokk oppi 3-4 poser på 25 liter OG 1050. De er jo tross alt bare 6 gram.
Noen andre med erfaringer eller tekniske data for denne gjæra. Holder på å koke vørter nå, hadde vært greit å få temperaturen så langt ned som mulig for denne gjæra.
Jeg har 4 pakker 6 gram som jeg kan bruke.
Har søkt på google, men finner ingenting om denne gjæra, annet en at den kan rehydreres på 20 °C
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.