Hei.
Noen som er flinke med tappeanlegg?
Har hatt tappetårn med ekstern kjøler i ca 10 år.
Har konsumert mye øl på dette, uten problemer.
Nå har jeg endelig klart å få øl fra Brødrene sandværs Kjellerbryggeri
over på fat. (30 L Bryggerifat)
Problemet nå, er at det skummer voldsomt.
Dette problemet har jeg aldri hatt før.
Ølet, forøvrig en ESB, er naturlig karbonert.
Fatet står i kjellertemperatur. ( 14 grader)
Co2 trykk er 1,7 bar. Noe som jeg bestandig har hatt.
(Funnet ut etter mye feiling og prøving.)
Noen som har ett godt forslag her?
Noen som er flinke med tappeanlegg?
Har hatt tappetårn med ekstern kjøler i ca 10 år.
Har konsumert mye øl på dette, uten problemer.
Nå har jeg endelig klart å få øl fra Brødrene sandværs Kjellerbryggeri
over på fat. (30 L Bryggerifat)
Problemet nå, er at det skummer voldsomt.
Dette problemet har jeg aldri hatt før.
Ølet, forøvrig en ESB, er naturlig karbonert.
Fatet står i kjellertemperatur. ( 14 grader)
Co2 trykk er 1,7 bar. Noe som jeg bestandig har hatt.
(Funnet ut etter mye feiling og prøving.)
Noen som har ett godt forslag her?