Hei Ja jeg har både såpe- og spritdispenser samt ei 10litersbøtte med ferdig utblandet starsan til bruk for hendene på bryggedagene. Problematikken her går nok i at jeg har holdt på med mat på den ene siden og øl på den andre uten å bytte sko og forkle mellom hver økt.
Er vel vanlig med slim i lambic under gjæringen, men det forsvinner etter hvert. Hvis det lukter og smaker godt er det vel ikke grunn til å helle ut ennå? Kanskje får du en ok surøl
Er vel vanlig med slim i lambic under gjæringen, men det forsvinner etter hvert. Hvis det lukter og smaker godt er det vel ikke grunn til å helle ut ennå? Kanskje får du en ok surøl
Jeg laga en Blond Ale, ikke lambic 125 liter gikk i septiken, gjæringstanken nyskrubbet ren og pen. Bryggerommet så godt som helt nedsprita i håp om at resten av ølene som står til gjæring ikke blir smitta. Ny bryggedag i morgen.
Siden tråden mer eller mindre er i ferd med avsluttes drister jeg meg til et ot spørsmål. Håper det går greit.
Du lager ost leser jeg. Det har jeg hatt lyst til å prøve men jeg finner ikke noe god info om det noe plass.
Vet du hvor jeg kan skaffe info om dette ?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.