Det er julebord på jobben i ettermiddag, og jeg har klart å få handlet inn en del god øl i tillegg til pilsen. Alt står nå i kjøleskapet, av mangel på bedre alternativ.
Har kjøpt inn noe IPA og saison til middagen, som begynner klokka 18.00.
Har også kjøpt inn noe juleøl/stout/porter som tanken er skal konsumeres til desserten eller senere, som jeg vil anta blir cirka 19.00 og utover.
Spørsmålet er når jeg bør ta ut de forskjellige øltypene fra kjøleskapet for at de skal få riktig temperatur til servering? Antar kjøleskapet holder omtrent vanlig temperatur, 4-5 grader.
Raske svar mottas med takk!
Har kjøpt inn noe IPA og saison til middagen, som begynner klokka 18.00.
Har også kjøpt inn noe juleøl/stout/porter som tanken er skal konsumeres til desserten eller senere, som jeg vil anta blir cirka 19.00 og utover.
Spørsmålet er når jeg bør ta ut de forskjellige øltypene fra kjøleskapet for at de skal få riktig temperatur til servering? Antar kjøleskapet holder omtrent vanlig temperatur, 4-5 grader.
Raske svar mottas med takk!