Hei
Har tenkt å naturlig karbonere to øl på fat. Etter masse søking på forum og nettet generelt, så har eg lest at ein skal bruke mindre sukker per liter øl enn ved karbonering på flaske, men eg finner ingenting konkret.
Kan nokon svare meg på dette? Er 6g/liter for mykje? Eller har det ikkje så mykje å sei, mtp at eg kan lette på trykket etter kvart?
Er for øvrig ein kõlsch og ein weiss som skal tappast.
Sølve
Har tenkt å naturlig karbonere to øl på fat. Etter masse søking på forum og nettet generelt, så har eg lest at ein skal bruke mindre sukker per liter øl enn ved karbonering på flaske, men eg finner ingenting konkret.
Kan nokon svare meg på dette? Er 6g/liter for mykje? Eller har det ikkje så mykje å sei, mtp at eg kan lette på trykket etter kvart?
Er for øvrig ein kõlsch og ein weiss som skal tappast.
Sølve