NM 04 LA2 - Belgisk wit - Lars Bjørnstad & Espen A. Haavardsholm

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Wittgenstein witbier
Øltype: K. Belgisk wit
Antall poeng i konkurransen: 39,4 av 50
OG: 1.046
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 17 IBU
Vørtermengde: 60 l
Sluttvolum:  60 l

Malt & sukker
6500 gram  52,0 %    pils        ? EBC   
6000 gram  48,0 %    hvetemalt  ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
? min    66-67 ºC

Humle
37 gram  Nordbrauer 10,2 % alfa  pellets  koketid 60 min
38 gram  Saaz        3,6 % alfa  pellets  koketid  5 min

Krydder og andre tilsetninger
60 gram  koriander, knust        koketid 5 min
40 gram  pomeransskall, malt      koketid 5 min

Koketid
Total koketid vørter: 60 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  Wyeast 3944 Belgian wit Flytende 3 liter starter

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    14 dager ved 22 ºC

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 11.02.2004
Tappedato:  25.02.2004

Kommentar:[/size][/tt]
 
Tilbake
Topp