[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Wittgenstein witbier
Øltype: K. Belgisk wit
Antall poeng i konkurransen: 39,4 av 50
OG: 1.046
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 17 IBU
Vørtermengde: 60 l
Sluttvolum: 60 l
Malt & sukker
6500 gram 52,0 % pils ? EBC
6000 gram 48,0 % hvetemalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
? min 66-67 ºC
Humle
37 gram Nordbrauer 10,2 % alfa pellets koketid 60 min
38 gram Saaz 3,6 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
60 gram koriander, knust koketid 5 min
40 gram pomeransskall, malt koketid 5 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3944 Belgian wit Flytende 3 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 22 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 11.02.2004
Tappedato: 25.02.2004
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Wittgenstein witbier
Øltype: K. Belgisk wit
Antall poeng i konkurransen: 39,4 av 50
OG: 1.046
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 17 IBU
Vørtermengde: 60 l
Sluttvolum: 60 l
Malt & sukker
6500 gram 52,0 % pils ? EBC
6000 gram 48,0 % hvetemalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
? min 66-67 ºC
Humle
37 gram Nordbrauer 10,2 % alfa pellets koketid 60 min
38 gram Saaz 3,6 % alfa pellets koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
60 gram koriander, knust koketid 5 min
40 gram pomeransskall, malt koketid 5 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3944 Belgian wit Flytende 3 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 22 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 11.02.2004
Tappedato: 25.02.2004
Kommentar:[/size][/tt]