[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Petit pils
Øltype: E. Dortm. export
Antall poeng i konkurransen: 31,4 av 50
OG: 1.050
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 110 l
Sluttvolum: 100 l
Malt & sukker
20000 gram 80,0 % pils ? EBC
2000 gram 8,0 % carapils ? EBC
3000 gram 12,0 % munchner lys ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
120 min 66 ºC
Humle
300 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 60 min
50 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 20 min
50 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 7 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Danish lager flytende 3 pakker
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 13 ºC
Modning/sekundærgjæring 150 dager ved 6 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 13.09.2003
Tappedato: 15.01.2004
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Petit pils
Øltype: E. Dortm. export
Antall poeng i konkurransen: 31,4 av 50
OG: 1.050
FG: 1.010
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 110 l
Sluttvolum: 100 l
Malt & sukker
20000 gram 80,0 % pils ? EBC
2000 gram 8,0 % carapils ? EBC
3000 gram 12,0 % munchner lys ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
120 min 66 ºC
Humle
300 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 60 min
50 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 20 min
50 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 7 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Danish lager flytende 3 pakker
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 13 ºC
Modning/sekundærgjæring 150 dager ved 6 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 13.09.2003
Tappedato: 15.01.2004
Kommentar:[/size][/tt]