[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Kasteel Nieuwe Abdij Dunkel
Øltype: L. Belg. brown ale
Antall poeng i konkurransen: 39,9 av 50
OG: 1.060
FG: 1.014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 80 l
Sluttvolum: 80 l
Malt & sukker
18000 gram 88,6 % pils ? EBC
750 gram 3,7 % crystal 60L ? EBC
310 gram 1,5 % chocolate 350L ? EBC
250 gram 1,2 % special B 250L ? EBC
1000 gram 4,9 % candy sugar, brown ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
? min 68 ºC
Humle
75 gram Nordbrauer 10,2 % alfa pellets koketid 60 min
70 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1214 Abbey ale XL flytende 3 l starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 28 dager ved 22 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 28.01.2004
Tappedato: 25.02.2004
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Kasteel Nieuwe Abdij Dunkel
Øltype: L. Belg. brown ale
Antall poeng i konkurransen: 39,9 av 50
OG: 1.060
FG: 1.014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 80 l
Sluttvolum: 80 l
Malt & sukker
18000 gram 88,6 % pils ? EBC
750 gram 3,7 % crystal 60L ? EBC
310 gram 1,5 % chocolate 350L ? EBC
250 gram 1,2 % special B 250L ? EBC
1000 gram 4,9 % candy sugar, brown ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
? min 68 ºC
Humle
75 gram Nordbrauer 10,2 % alfa pellets koketid 60 min
70 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1214 Abbey ale XL flytende 3 l starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 28 dager ved 22 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 28.01.2004
Tappedato: 25.02.2004
Kommentar:[/size][/tt]