[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Botsen Bayer
Øltype: C. Münch. dunkel
Antall poeng i konkurransen: 34 av 50
OG: 1.048
FG: 1.014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 26 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
1400 gram 29,5 % Pilsner malt ? EBC
2850 gram 60,0 % Münchner malt ? EBC
500 gram 10,5 % Caramunich ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 60 ºC
30 min 70 ºC
Humle
50 gram Hallertauer 4,2 % alfa pellets koketid 60 min
15 gram Hallertauert 4,2 % alfa pellets koketid 20 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Bavarian Lager Flytende 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 30 dager ved 10 ºC
Modning/sekundærgjæring 20 dager ved 10 ºC
Lagring 14 dager ved 10 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 21.02.2005
Tappedato: 21.03.2005
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Botsen Bayer
Øltype: C. Münch. dunkel
Antall poeng i konkurransen: 34 av 50
OG: 1.048
FG: 1.014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 26 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
1400 gram 29,5 % Pilsner malt ? EBC
2850 gram 60,0 % Münchner malt ? EBC
500 gram 10,5 % Caramunich ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 60 ºC
30 min 70 ºC
Humle
50 gram Hallertauer 4,2 % alfa pellets koketid 60 min
15 gram Hallertauert 4,2 % alfa pellets koketid 20 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Bavarian Lager Flytende 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 30 dager ved 10 ºC
Modning/sekundærgjæring 20 dager ved 10 ºC
Lagring 14 dager ved 10 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 21.02.2005
Tappedato: 21.03.2005
Kommentar: [/size][/tt]