NM 06 MA2 - Foreign Stout - Espen Lothe

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Blackout Stout
Øltype: H. Foreign Stout
Antall poeng i konkurransen: 41,33 av 50
OG: 1059
FG: 1018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 57 IBU
Vørtermengde: 28 l
Sluttvolum:  27 l

Malt & sukker
5200 gram  86,7 %    Pale malt      ? EBC   
300 gram  5,0 %    Krystallmalt  ? EBC
250 gram  4,2 %    Sjokolatemalt  ? EBC   
250 gram  4,2 %    Svartmalt      ? EBC

Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling

Meskeskjema
30 min    40 gr C
60 min    67 gr C

Humle
76 gram    East Kent Goldings  5,8 % alfa  pellets  koketid 90 min
10 gram    Nordbrauer          9,8 % alfa  pellets  koketid 90 min

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 90 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren:  Wyeast 1318 London ale III flytende 1 liter  flytende gjær

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring    10 dager ved 18 gr C
Modning/sekundærgjæring  7 dager ved 18 gr C
Lagring                  90 dager ved  8 gr C

Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 06.11.2005
Tappedato:  04.12.2006

Kommentar: [/size][/tt]
 
Tilbake
Topp