[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Blackout Stout
Øltype: H. Foreign Stout
Antall poeng i konkurransen: 41,33 av 50
OG: 1059
FG: 1018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 57 IBU
Vørtermengde: 28 l
Sluttvolum: 27 l
Malt & sukker
5200 gram 86,7 % Pale malt ? EBC
300 gram 5,0 % Krystallmalt ? EBC
250 gram 4,2 % Sjokolatemalt ? EBC
250 gram 4,2 % Svartmalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 40 gr C
60 min 67 gr C
Humle
76 gram East Kent Goldings 5,8 % alfa pellets koketid 90 min
10 gram Nordbrauer 9,8 % alfa pellets koketid 90 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1318 London ale III flytende 1 liter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 10 dager ved 18 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 18 gr C
Lagring 90 dager ved 8 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 06.11.2005
Tappedato: 04.12.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Blackout Stout
Øltype: H. Foreign Stout
Antall poeng i konkurransen: 41,33 av 50
OG: 1059
FG: 1018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 57 IBU
Vørtermengde: 28 l
Sluttvolum: 27 l
Malt & sukker
5200 gram 86,7 % Pale malt ? EBC
300 gram 5,0 % Krystallmalt ? EBC
250 gram 4,2 % Sjokolatemalt ? EBC
250 gram 4,2 % Svartmalt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 40 gr C
60 min 67 gr C
Humle
76 gram East Kent Goldings 5,8 % alfa pellets koketid 90 min
10 gram Nordbrauer 9,8 % alfa pellets koketid 90 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1318 London ale III flytende 1 liter flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 10 dager ved 18 gr C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 18 gr C
Lagring 90 dager ved 8 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 06.11.2005
Tappedato: 04.12.2006
Kommentar: [/size][/tt]