[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Poporter
Øltype: Porter
Antall poeng i konkurransen: 39,00 av 50
OG: 1,053
FG: 1,013
Farve (beregnet): 39 EBC
Beregnet bitter: 39 IBU
Vørtermengde: 15 l
Sluttvolum: 12 l
Malt & sukker
2250 gram 77,32 % Dark dry extract 34,5 EBC
300 gram 10,31 % Biscuit malt 45,3 EBC
150 gram 5,15 % Caramell malt 78 EBC
110 gram 3,61 % Aromatic malt 51 EBC
110 gram 3,61 % Chocolate malt 689 EBC
30 gram % Poppkorn
Vann
l til innmesking
l til skylling
Meskeskjema
Humle
45 gram Northern Brewer Hel 6,6 %-alfa 60 min
15 gram Northern Brewer Hel 6,6 %-alfa 15 min
Krydder og andre tilsetninger
1 gram Natron koketid 60 min
1 gram Gypsum koketid 60 min
1 gram Jozo salt koketid 60 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast London Ale #1028 Flytende 125ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 °C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 7.01.2008
Tappedato: 21.01.2008
Kommentar: [/tt]
Navn på brygget: Poporter
Øltype: Porter
Antall poeng i konkurransen: 39,00 av 50
OG: 1,053
FG: 1,013
Farve (beregnet): 39 EBC
Beregnet bitter: 39 IBU
Vørtermengde: 15 l
Sluttvolum: 12 l
Malt & sukker
2250 gram 77,32 % Dark dry extract 34,5 EBC
300 gram 10,31 % Biscuit malt 45,3 EBC
150 gram 5,15 % Caramell malt 78 EBC
110 gram 3,61 % Aromatic malt 51 EBC
110 gram 3,61 % Chocolate malt 689 EBC
30 gram % Poppkorn
Vann
l til innmesking
l til skylling
Meskeskjema
Humle
45 gram Northern Brewer Hel 6,6 %-alfa 60 min
15 gram Northern Brewer Hel 6,6 %-alfa 15 min
Krydder og andre tilsetninger
1 gram Natron koketid 60 min
1 gram Gypsum koketid 60 min
1 gram Jozo salt koketid 60 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast London Ale #1028 Flytende 125ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 20 °C
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 7.01.2008
Tappedato: 21.01.2008
Kommentar: [/tt]