1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 10 LA2 - Garm ESB - Øyvind Gulbrandsen (Kolsås)

En tråd i 'Lys ale' startet av Webmaster, 28 Apr 2010.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Garm ESB
    Kode: STR258
    Hovedklasse: 3. Lys ale
    Øltype: 3.C. English strong (extra special) bitter
    Antall poeng i konkurransen: 30,66 av 50
    OG: 1047
    FG: 1012
    Farve (beregnet): 22 EBC
    Beregnet bitter: 39 IBU, med formel 'Tinseth'.
    Vørtermengde: 24 l
    Sluttvolum: 20 l

    Malt & sukker
    4000 gram palemalt
    500 gram ambermalt
    300 gram krystallmalt
    300 gram hvetemalt

    Vann
    13 l til innmesking
    20 l til skylling

    Meskeskjema
    60 min 65 °C

    Humle
    55 gram Challenger Hel 5,6 %-alfa 60 min
    30 gram Challenger Hel 5,6 %-alfa 15 min
    40 gram Fuggles    Hel 5  %-alfa  0 min

    Koketid
    Total koketid vørter: 90 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: White Labs White Labs 007 Dry English ale Flytende 2 liter starter

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring: 14 dager ved 18 grader
    Lagring:              14 dager ved  8 grader

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Naturlig
    Bryggedato: 26.12.2009
    Tappedato:  9.01.2010
     

Del denne siden