1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 10 SSP2 - Garm Havrestout - Øyvind Gulbrandsen (Kolsås)

En tråd i 'Sterk spesialøl' startet av Webmaster, 28 Apr 2010.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Garm Havrestout
    Kode: MAR762
    Hovedklasse: 5. Sterke spesialøl
    Øltype: 5.O. Øvrig (spesifiser nederst)
    Antall poeng i konkurransen: 40,33 av 50
    OG: 1066
    FG: 1021
    Farve (beregnet): 77 EBC
    Beregnet bitter: 41 IBU, med formel 'Tinseth'.
    Vørtermengde: 25 l
    Sluttvolum:   22 l

    Malt & sukker
    4500 gram % Palemalt
    750 gram % Havreflak
    230 gram % Roasted barley
    200 gram % Svartmalt
    200 gram % Sjokolademalt
    200 gram % Krystallmalt
    150 gram % Mørk krystallmalt

    Vann
    16 l til innmesking
    22 l til skylling

    Meskeskjema
    60 min 66 °C

    Humle
    26 gram Colombus Pellet 14,2 %-alfa 60 min
    25 gram Fuggles  Hel     5   %-alfa  5 min

    Koketid
    Total koketid vørter: 90 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: White Labs 005 British Ale Flytende 2 liter starter

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring: 14 dager ved 20 grader
    Lagring:               21 dager ved  8 grader

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Tilsatt
    Bryggedato:  1.12.2009
    Tappedato:  15.12.2009

    Kommentar: Imperial havrestout?[/tt]
     

Del denne siden