[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Rosa Berlinerbolle
Hovedklasse: 3. Lys ale
Øltype: 3.X. Annen lys ale (Berliner Weisse mit Himbeerschuss)
OG: 1030
FG: 1005
Beregnet bitter: 7 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 19 l
Malt & sukker
1700 gram Hvetemaltekstrakt (tørr)
Meskeskjema
Ingen mesk
Humle
5 gram Cascade 6.6 %-alfa 60 min
Humlen kokt separat i 7 liter vann med 500 g av maltekstraktet.
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Safale US-05 Tørr og Wyeast Lactobacillus.
Kommentar til gjær: Brukt en pakke av hver.
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: Ikke oppgitt
Modning/sekundærgjæring: Ikke oppgitt
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 09.01.2011
Tappedato: 22.03.2011
Kommentar
Syrenivå justert med melkesyre.
Tilsatt 50 ml/liter Hervig bringebærsaft.
Flaskene pasteurisert ved tapping.
Navn på brygget: Rosa Berlinerbolle
Hovedklasse: 3. Lys ale
Øltype: 3.X. Annen lys ale (Berliner Weisse mit Himbeerschuss)
OG: 1030
FG: 1005
Beregnet bitter: 7 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 20 l
Sluttvolum: 19 l
Malt & sukker
1700 gram Hvetemaltekstrakt (tørr)
Meskeskjema
Ingen mesk
Humle
5 gram Cascade 6.6 %-alfa 60 min
Humlen kokt separat i 7 liter vann med 500 g av maltekstraktet.
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Safale US-05 Tørr og Wyeast Lactobacillus.
Kommentar til gjær: Brukt en pakke av hver.
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: Ikke oppgitt
Modning/sekundærgjæring: Ikke oppgitt
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 09.01.2011
Tappedato: 22.03.2011
Kommentar
Syrenivå justert med melkesyre.
Tilsatt 50 ml/liter Hervig bringebærsaft.
Flaskene pasteurisert ved tapping.