1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 11 LA1 - Rosa Berlinerbolle - Gustav Foseid (Oslo)

En tråd i 'Lys ale' startet av Webmaster, 16 Apr 2011.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Rosa Berlinerbolle

    Hovedklasse: 3. Lys ale
    Øltype: 3.X. Annen lys ale (Berliner Weisse mit Himbeerschuss)
    OG: 1030
    FG: 1005
    Beregnet bitter: 7 IBU, med formel 'Tinseth'.
    Vørtermengde: 20 l
    Sluttvolum:   19 l

    Malt & sukker
    1700 gram Hvetemaltekstrakt (tørr)

    Meskeskjema
    Ingen mesk

    Humle
    5 gram Cascade 6.6 %-alfa 60 min
    Humlen kokt separat i 7 liter vann med 500 g av maltekstraktet.

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: Safale US-05 Tørr og Wyeast Lactobacillus.
    Kommentar til gjær: Brukt en pakke av hver.

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring:    Ikke oppgitt
    Modning/sekundærgjæring:  Ikke oppgitt

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Tilsatt
    Bryggedato: 09.01.2011
    Tappedato:  22.03.2011

    Kommentar
    Syrenivå justert med melkesyre.
    Tilsatt 50 ml/liter Hervig bringebærsaft.
    Flaskene pasteurisert ved tapping.
     

Del denne siden