No-rinse kloroppløsning

Hei!
Venter på en forsendelse med StarSan, men klør litt i fingrene etter å sette et brygg i dag eller i morgen. Er det noen som har erfaringer med å bruke vanlig husholdningsklorin i lav nok oppløsning til at det i praksis ikke er nødvendig å skylle? (Samtidig som den kverker småkrypa, selvfølgelig) Eller er det slik at man ikke unngår lukta uansett?
 
Før jeg gikk over til Sterkrens brukte jeg klorin. En spiseskje i en gjæringsdunk fylt med vann, la det akkurat renne over kanten. La stå i minst en time, hell ut godt, ikke skyll, fyll på vørter. Funker helt OK, setter ingen som helst usmak.
 
Dag skrev:
Før jeg gikk over til Sterkrens brukte jeg klorin. En spiseskje i en gjæringsdunk fylt med vann, la det akkurat renne over kanten. La stå i minst en time, hell ut godt, ikke skyll, fyll på vørter. Funker helt OK, setter ingen som helst usmak.

Brukte det samme i de år vanney måtte kokes, ingen problemer.
 
Tilbake
Topp