Duckboot
Norbrygg-medlem
Dette skal jeg brygge i morgen:
Malten er kjøpt inn og blandet klar, så den kan ikke justeres.
Men jeg er mer usikker på tidsskjemaet for humlingen - Noen tanker?
Honningen er litt for å gi litt fylde i smaken. (Og så hadde kjerringa kjøpt Akasiehonning, som hun ikke likte).
Meningen er å få en Lettdrikkelig, Lavalkohol, Mørk ale med litt fyllde. Kan dette fungere?
Kode:
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 10.21 l
Post Boil Volume: 8.32 l
Batch Size (fermenter): 16.00 l
Bottling Volume: 16.00 l
Estimated OG: 1.036 SG
Estimated Color: 54.2 EBC
Estimated IBU: 16.5 IBUs
Brewhouse Efficiency: 60.00 %
Est Mash Efficiency: 60.0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
2.00 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 1 66.7 %
0.30 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157.6 EBC) Grain 2 10.0 %
0.15 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59.1 EBC) Grain 3 5.0 %
0.15 kg Special B Malt (354.6 EBC) Grain 4 5.0 %
0.10 kg Carafa III (1034.2 EBC) Grain 5 3.3 %
0.10 kg Pale Chocolate Malt (394.0 EBC) Grain 6 3.3 %
0.20 kg Honey (2.0 EBC) Sugar 7 6.7 %
20.00 g Goldings, East Kent [5.00 %] - Boil 60.0 Hop 8 15.0 IBUs
10.00 g Goldings, East Kent [5.00 %] - Boil 5.0 Hop 9 1.5 IBUs
0.6 pkg Nottingham (Danstar #-) [23.66 ml] Yeast 10 -
Malten er kjøpt inn og blandet klar, så den kan ikke justeres.
Men jeg er mer usikker på tidsskjemaet for humlingen - Noen tanker?
Honningen er litt for å gi litt fylde i smaken. (Og så hadde kjerringa kjøpt Akasiehonning, som hun ikke likte).
Meningen er å få en Lettdrikkelig, Lavalkohol, Mørk ale med litt fyllde. Kan dette fungere?