Neste oppsettet mitt skal være no-sparge. I utgangspunktet iallefall.
Har eksperimentert nok nå og siden det nye oppsettet blir med en venn tenkte jeg å vri fokuset (mer) over mot kvalitet og særlig konkurransebrygging.
Er det noen her som har gjort mye no-sparge og konkurranser og fått tilbakemeldinger på at ølen kan være ute av stil fordi den f.eks er for maltrik/for tjukk (selv om FG er der den skal) pga denne teknikken? Tenker da særlig på øltyper som skal være passe lettdrikkelige.
Det er eneste jeg småbekymrer meg over mtp no-sparge.
Har eksperimentert nok nå og siden det nye oppsettet blir med en venn tenkte jeg å vri fokuset (mer) over mot kvalitet og særlig konkurransebrygging.
Er det noen her som har gjort mye no-sparge og konkurranser og fått tilbakemeldinger på at ølen kan være ute av stil fordi den f.eks er for maltrik/for tjukk (selv om FG er der den skal) pga denne teknikken? Tenker da særlig på øltyper som skal være passe lettdrikkelige.
Det er eneste jeg småbekymrer meg over mtp no-sparge.