Kenneth Nødset
Norbrygg-medlem
Skal karbonere en cream ale på 2.5vol
Og har noen spørsmål rundt fremgangsmåten jeg tenker.
Er kombinasjon av CC og karbonering mulig?
±0 °c @ 0.56bar burde vel være riktig?
Da får jeg jo både CC og karbonering på plass med en gang? Eller...
Alle disse tallene skulle passe ganske bra med beergun og flasker, da de oppgir maks 0.8 trykk og mener og ha lest at alt over 2.5vol er flott hvis man ønsker kun skum... Noe jeg ikke ønsker...
Videre så vet jeg heller ikke hvor lenge jeg skal holde 0.56bar, eller om deadspace, som det er mye av med 22l ølpå tanken har noe og si?
Karbonering på fat har jo normalt veldig lite deadspace...
Noen som vil guide meg litt her?
Og har noen spørsmål rundt fremgangsmåten jeg tenker.
Er kombinasjon av CC og karbonering mulig?
±0 °c @ 0.56bar burde vel være riktig?
Da får jeg jo både CC og karbonering på plass med en gang? Eller...
Alle disse tallene skulle passe ganske bra med beergun og flasker, da de oppgir maks 0.8 trykk og mener og ha lest at alt over 2.5vol er flott hvis man ønsker kun skum... Noe jeg ikke ønsker...
Videre så vet jeg heller ikke hvor lenge jeg skal holde 0.56bar, eller om deadspace, som det er mye av med 22l ølpå tanken har noe og si?
Karbonering på fat har jo normalt veldig lite deadspace...
Noen som vil guide meg litt her?