Norsk ølfestival 2020 - lørdag 25. januar 2020 i Eventhallen i Oslo

Kan man hente utstyret dagen etter eller Hvordan funker det i år?
Ja. Vi har ordna en som åpner mellom 12 og 14 på søndagen, men det blir nok noen timer lengre.

Programmet er i sin helhet klar, men detaljer lik det du etterspør er ikke med. Det kommer, og takk for innspill. Følg med i denne linken eller spør av de frivillige under arrangementet. Program Norsk Ølfestival 2020 - Norbrygg

Sent fra min CLT-L29 via Tapatalk
 
Ser ut som denne glipper da sjåføren plutselig skal på russeball. Trøster meg med kveldens ølfestival på Havnelageret i stedet. Jaja...
 
Og der kom det 4 øl til akkurat i det jeg oppdaterer :)

Uansett, samme antall frivillige har trukket seg av ulike årsaker.
Er det noen som kunne tenkt seg å stille som frivillig i siste liten?

Vi tilbyr:
  • En unik t-skjorte av god kvalitet
  • Inngang før arrangementet starter (det er jo litt, ikke mye som skal gjøres)
  • Unik plassering ved inngangen i det publikum kommer (der skal du skanne billetter eller dele ut glass)
  • Mye fritid under selve arrangementet, slik at du får smakt på det du har lyst til
  • Opplevelsen av å fylle gjæringskar med vann, og tømme det folk har helt ut
  • Muligheten til å være igjen etter at publikum må dra, slik at du får smakt det du ikke har rukket.
Vi krever:
  • At du melder deg før fredag morgen kl 09:00
 
Vi har fortsatt plass til noen øl til, men jeg begynner nummereringa nå, og fordeler samtidig plasser. Skulle noen melde på flere øl nå, så er det mulig, men nummereringa blir litt slik: 16-17-18-54-19. Og det er teit.

Alle påmeldte bryggerier får en epost om noen få timer.



Ikke for å være masete men den listen med plass etc kommer idag ikke sant?
 
Vi kristianiastudentenes haandbryggerlaug lurer åssen vi teller gjestebilletter. Får hver brygger i lauget 2 billetter får sin første øl eller er det laiget samlet som får 2 for vårt første øl?
Vi er mange bryggere med hvert vårt øl derfor vi ble usikre.
 
Vi kristianiastudentenes haandbryggerlaug lurer åssen vi teller gjestebilletter. Får hver brygger i lauget 2 billetter får sin første øl eller er det laiget samlet som får 2 for vårt første øl?
Vi er mange bryggere med hvert vårt øl derfor vi ble usikre.

"Deltagere som stiller ut øl
Deltagere som skal stille ut øl må ha med minst 19 liter av hvert øl. Dette er for at mange nok skal få mulighet til å smake på ølet ditt. Du kan selvfølgelig ta med mer enn 19 liter, og om du bruker fat, flasker, cask eller noe annet er opp til deg. 30+liter anbefales. Det gis gratisbillett til bryggeren/bryggerne samt til én gjest per brygg. (F eks så vil én brygger som stiller med ett brygg få én gratisbillett til seg selv og én til gjest. Er det to bryggere som sammen stiller med ett brygg så får begge bryggere og én gjest en gratisbillett hver. Bryggere som stiller med flere brygg har kun krav til én gratisbillett til seg selv. Altså, hvis en brygger stiller med tre brygg, så vil han få én billett til seg selv og tre billetter til gjestene sine.)"

Så jeg som har to øl, er to bryggere og får to gjester. Ja?
 
Vi kristianiastudentenes haandbryggerlaug lurer åssen vi teller gjestebilletter. Får hver brygger i lauget 2 billetter får sin første øl eller er det laiget samlet som får 2 for vårt første øl?
Vi er mange bryggere med hvert vårt øl derfor vi ble usikre.

Slik reglene leses av meg er gjestebilletter ganske enkelt:

1 gjest per øl (uavhengig av antall bryggere)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
3f8b31912e301855956a8705e55bfd0b.jpg


On the road again! Me and a couple of kegs. [emoji23][emoji41][emoji1303][emoji482]


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Takk til alle arrangører, bryggere, frivillige og alle andre for å gjøre dette til et fantastisk arrangement.

Vi valgte å holde bruk av høyttalere på et minimum pga akustikk. Her kommer derfor dommernes stand-vurdering.

1. Plass: To tørste menn
Gjennomført konsept og en profesjonell utførelse setter denne baren i en klasse for seg selv. Kombinert med god kunnskap bak kranene, er dette årets vinner

2. Plass:
Sørlandsbenken
Et utrolig godt gjennomført konsept bygget med lett tilgjengelige og rimelige materialer. Opp- og nedskalerbart, og dyktige folk bak baren. Mangler noen detaljer for å havne helt i toppen

3:
Grandfjæra
Et lysende fyrtårn i hjørnet, kombinert med en påkledning av bryggerne som er 100% gjennomført. Mange gode øl og entusiastiske bryggere gjør dette til en av våre favoritter.

4:
Tveite / Alterholm Per Øyvind og Arne
En veldig informativ bakvegg viser hele bryggeprosessen og forteller oss at her jages det autentiske ølet. Kunnskapsrike bryggere som bobler av entusiasme over ølet sitt sender denne standen langt opp på lista

5:
Brewzone - Strandbaren
En kan ikke annet enn å bli i godt humør av bambus, kunstgress og et kaktus-inspirert tappetårn. Gjennomført antrekk på bryggerne bidrar også i positiv retning. God kunnskap og entusiasme fra baksida av ølkranen sender denne standen helt opp i toppsjiktet
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp