Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo, oktober 2019

Jørgen O

Fylkesleder Oslo
Sentralstyre
Innhold:
  • Ledige billetter til klubbmesterskapet førstkommende lørdag, 12. oktober
  • Påmeldings- og innleveringsfrist for flaskekonkurransen i britisk øl 12. oktober
  • Usmakskurs 14. november
  • Medlemskontingent og spørreundersøkelse
  • Hold av datoen: Norsk Ølfestival 25. januar 2020
Ledige billetter til Klubbmesterskapet lørdag 12. oktober
Det er fremdeles ledige billetter til dette uformelle og hyggelige arrangementet hvor publikum stemmer frem kveldens beste øl, mjød eller cider. Det hele finner sted i de flotte lokalene Norbrygg disponerer i Drammensveien 43. Deltakere som stiller med brygg slipper naturligvis inn gratis, mens publikumsbillett koster 55 kr for Norbrygg-medlemmer. Les mer om arrangementet i denne tråden på forumet, og meld deg på her.

Oslomesterskapet i øl fra de britiske øyer - innleveringsfrist 12. oktober
Vi minner om at påmeldings- og innleveringsfrist for denne flaskekonkurransen er lørdag 12. oktober. Du kan levere bidragene i Drammensveien 43 i forbindelse med Klubbmesterskapet samme dag (se over), eller samme sted mellom kl. 17 og 19 fredag. Du kan også sende inn via post. Konkurransen er åpen for alle Norbrygg-medlemmer i hele landet. Finn mer informasjon, konkurranseregler og lenke til påmelding på forumet. De tre beste ølene i konkurransen belønnes med gavekort på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kr fra vår samarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg (homebrew.no).

Usmakskurs torsdag 14. november
På våre populære usmakskurs lærer du å kjenne igjen mange av de vanligste usmakene vi som hjemmebryggere kan støte på – og hvordan du kan unngå dem. Kursene gjennomføres med kvalifiserte øldommere og er gratis for medlemmer. Arrangementet holdes i Drammensveien 43. Meld deg på her.

Husk medlemskontingent og spørreundersøkelse
Norbrygg er en ideell organisasjon basert på frivillig dugnadsarbeid. For å fremme interessen for hjemmebrygging, avholde arrangementer og drive kompetanseutvikling, er vi avhengig av å ha flest mulig medlemmer i ryggen. Ordinær kontingent er 250 kr per år, men nå i årets tre siste måneder kan du betale 300 kr for resten av 2019 og hele 2020! Er du under 26 år, betaler du bare 100 kr for samme periode. Les mer om hvordan du betaler kontingenten din her.

I disse dager er det sendt ut en spørreundersøkelse fra Respons Analyse for å kartlegge hva medlemmene ønsker av oss. Vi håper at flest mulig benytter anledningen til å gi tilbakemelding slik at vi kan gi et best mulig tilbud til våre medlemmer.

Hold av datoen for Norsk Ølfestival 25. januar 2020
Norges største hjemmebryggerarrangement, tidligere kjent som Publikums Favoritt, avholdes lørdag 25. januar 2020 i Eventhallen i Oslo. Påmelding og billettsalg er ikke åpnet ennå, men hold av datoen. Du kan finne mer informasjon på Facebook og etter hvert på norbrygg.no.

Mer informasjon og tilbakemeldinger
Du vil til enhver tid finne en oppdatert oversikt over fylkeslagets arrangementer på norbrygg.no/oslo. Alle arrangementer vil også bli kunngjort på Oslo-delen av forumet. Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer. Du finner en oversikt over disse på laugets Facebook-sider.

Styret i Norbrygg Oslo ønsker å skape attraktive tilbud og et godt miljø for våre medlemmer. Tilbakemeldinger - ros og ris - kan sendes til oslo@norbrygg.no. Henvendelser relatert til medlemskap sendes til medlem@norbrygg.no.


Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Topp