Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo 18. august 2021

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
Endelig starter Norbrygg Oslo med aktiviteter igjen!

I dette nyhetsbrevet får du oversikt over høstens aktiviteter i Norbrygg Oslo. Vi er glade for endelig å kunne starte opp igjen med sosiale arrangementer, og vil understreke at det er viktig at vi alle fremdeles følger retningslinjer for godt smittevern. Husk at du alltid vil finne en oppdatert aktivitetsplan på nettsidene våre. Alle arrangementer vil også bli kunngjort på Oslo-seksjonen av Norbrygg-forumet . Gå dit dersom du har spørsmål.

Sosial gjenåpningsfest – når forholdene tillater det
Den opprinnelig planlagte gjenåpningsfesten i «Klubbhuset» i Drammensveien den 27. august blir utsatt inntil videre. Vi har stor tro på at smittevernsituasjonen lar oss gjennomføre det å møtes og nyte hjemmebrygg i løpet av september. Følg med på forumet !

Usmakskurs tirsdag 31. august
Bli en bedre brygger ved å lære å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det neste i rekken av våre populære usmakskurs vil bli avholdt tirsdag 31. august kl. 18.00 i Drammensveien 43. Alle våre usmakskurs ledes av en sertifisert øldommer. Kursene er gratis og kun for Norbrygg-medlemmer. Påmelding i Hoopla .

Oslomesterskapet i amerikansk øl – innlevering 1. og 8. september
Temaet for høstens bryggekonkurranse er amerikansk øl. Det blir innlevering 1. og 8. september i Drammensveien 43. Vinnerne får gavekort fra Strømmen Hjemmebrygg . Hvilke ølklasser som dekkes, lenke til påmelding og mer informasjon finner du på forumet .

Onlinekurs i elektronikkprogrammering: Temperaturlogging til Brewfather, 16. september
Morten G. Sevland viser hvordan du kan logge fra en sensor til Brewfather. Kurset er gratis for alle Norbrygg-medlemmer. Kurset vil foregå på Zoom, og du får lenke til arrangementet ved påmelding i Hoopla . Sjekk forumet dersom du har spørsmål i forkant.

Norgesmesterskapet i hjemmebrygging
Fristen for å levere bidrag til årets NM i hjemmebrygging er 22. september. Les mer på norbrygg.no .

Aktiviteter senere i høst:
Flere detaljer om disse arrangementene vil du få i senere nyhetsbrev:
  • Fredag 8. oktober planlegger vi en uformell «smakekveld» i «Klubbhuset» i Drammensveien 43 sammen med Kristianiastudentens Haandbryggerlaug.
  • Fredag 29. oktober er datoen for vårt særdeles hyggelige arrangement «Klubbmesterskapet», hvor hjemmebryggere serverer øl og publikum stemmer frem hvilket øl de liker best.
  • Bryggeribesøk i uke 45.
  • Merk også at Norsk Ølfestival 2022 finner sted lørdag 29. januar 2022.
Samarbeidspartnere
Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug , som avholder en rekke kurs og arrangementer, inkludert jevnlige ølsmakingskvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Alle arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Når situasjonen igjen tillater det, vil du finne oversikt over aktuelle datoer på laugets Facebook-sider .

Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos de fleste bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg . Rabattkodene får du ved å sende sms NORBRYGG STATUS til nummer 2030. Medlemskapet ditt kan du administrere på norbrygg.hypersys.no .

Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Tilbake
Topp