Oksidering

Boxvin tilsettes sulfitt og den smaker dritt iforhold til samme vin på flaske...
Kanskje du kan svare på del to av spørsmålet som ble stilt også,
nemlig
"Hvorfor må en del vin være merket med "inneholder sulfitt"

Nei, det er vel greit å slå det opp på Internett for de fleste selv, skulle jeg tro

Glem det, ingen tilsetter sulfitt i øl lenger.
 
Oksiderer øl lettere enn vin? Har satt vin i mange år og aldri opplevd oksidering. Er faren større på øl??

Ja. Generelt har øl ganske kort holdbarhet sammenlignet med vin, og det er oksidering som er det største problemet med holdbarhet på øl.
 
Oksiderer øl lettere enn vin? Har satt vin i mange år og aldri opplevd oksidering. Er faren større på øl??

Ja. Generelt har øl ganske kort holdbarhet sammenlignet med vin, og det er oksidering som er det største problemet med holdbarhet på øl.
Litt flisespikkeri, men et poeng

Holdbarheten til vin og øl er også styrt av hvordan produktet framstilles, pakkes og oppbevares.
 
Tilbake
Topp