Noen som har prøvd denne? https://www.elit.no/catalog/product/view/id/269/s/elit-pdo-519/category/38/
Vi holder til i pilsland om dagen ja.Tipper han tenker mer på hvor mye DO som er igjen i det ferdige produktet hans.
Jeg bare sikler litt. Tenkte det samme som @Miguel skriver. Jeg er redd for å kjøpe noe derfra da jeg gir 300,- mer for noe som kommer fra et bra merke. Det er en del av en større plan for fremtiden
Tipper han tenker mer på hvor mye DO som er igjen i det ferdige produktet hans.
Men er det noe du kan gjøre noe med? Campdentabletter?
Jeg gikk litt enkelt ut fra at det var i forbindelse med oksygenering av vørter, siden det er i den sammenhengen jeg har sett behovet for sånne målere diskutert tidligere.
Nei, det er for skråsikkert. Det ideelle er å tilsette riktig mengde oksygen ved pitching, og unngå dette før og etter. Det viktigste er å unngå oksygen etter gjæring, men det som blir mer fokus på etterhvert, er også lav oksygen under mesking, helst under 1 ppm. Det gjelder ikke alle ølstiler, men at det er relevant, er ikke kontroversielt.Skriv litt om hvordan du brygger pils, hvis du tilsetter oksygen må feilen / bismaken komme av noe annet.
.
Som sagt, det er de som også vil redusere og kontrollere O2 under mesking. Det er ikke en utbredt bekymring blant hjemmebryggere, siden Jamil og Brulosophy har uttrykt sin "bro science" på dette området, men for de som er interessert er det mye informasjon her. http://www.lowoxygenbrewing.com/Etter mesk koker du ut all O2.
Etter gjæring skal ølet (om mulig) ikke i kontakt med O2 i det hele tatt.
Her er det ikke noe å måle på.
Jeg vet ikke hvordan du gjærer, men jeg tror det er lurt å legge pengene i gjæringskontroll.
Sent fra min D6503 via Tapatalk