Håper vi i fellesskap kan bygge en base over ødelagt øl. Oppfordrer alle som får ødelagt øl til å helle det tilbake og re-korke. Skriv en lapp med din vurdering av feil.
Det er viktig å skille mellom øl du ikke liker og øl med usmak / infeksjon. Dette er tråden for det siste.
I tråden her kan det være nyttig med infoen under, men ingen krav. La oss også holde diskusjonene til andre tråder slik at denne blir oversiktlig.
Øl kan vi diskutere i tråden "Hva slags øl har du i hånden nå?"
Navn på ølet:
Produsent:
Batch:
Tappedato:
Best før:
Din feilvurdering:
[Bilde]
Det er viktig å skille mellom øl du ikke liker og øl med usmak / infeksjon. Dette er tråden for det siste.
I tråden her kan det være nyttig med infoen under, men ingen krav. La oss også holde diskusjonene til andre tråder slik at denne blir oversiktlig.
Øl kan vi diskutere i tråden "Hva slags øl har du i hånden nå?"
Navn på ølet:
Produsent:
Batch:
Tappedato:
Best før:
Din feilvurdering:
[Bilde]
Sist redigert: