Sendte følgende epost til Nøgne Ø i dag:
<email>
Hei,
Jeg er en ivrig hjemmebrygger. Jeg brygger fra tid til annen "Two Captains" aka "Humlehelvete" aka "Pliny the Elder". Sist gang både gjæret og servert i en "Fermenter King Jr." Meget vellykket om jeg får si det selv!
Kjøpte deres version på polet nylig for sammenligning. Merket Best før: 12.11.24, tappet 03.12.20, batch: 2356A
Nå er ikke jeg noen øldommer, men her det var sterke innslag av erter, kål og kanskje papp. Vet ikke hva jeg skal karakterisere det som, en blanding av oksydering (men fargen var OK) og Dimethylsulfid.
Slikt styrker jo egoet som hjemmebrygger, men irriterende å kaste bort penger på noe som er udrikkelig.
Dette kan jo vært en uheldig enkelt flaske, men jeg velger å informere om hva jeg har opplevd.
Mvh., Håkon Bugge
</email>
Noen som har smakt noe lignende?