Skal lage middag for noen venner i helga, og tenkte at et øltema kan være passende.
Tanken er å matche øl og mat, samt lage noen retter med øl som en ingrediens.
Var ute på øl og matkveld på tirsdag der kokken hadde laget retter til diverse øl fra den lokale bryggeripuben. Veldig mye bra og gode smaker, så ble litt inspirert...
Har følgende øl:
Rug saison (forrett, kanskje noe med hjemmelaget røkelaks?)
Bock
Black IPA
Old Ale
Cascade IPA (80IBU) (kanskje noe bbq ribs røkt og godt med marinade?)
Sjokolade og Chili porter
Amber ale
Creme brulee stout (denne skal serveres til en eller annen sjokoladedessert)
Noen som har gode forslag? Blir vel fort 4-5 retter
Tanken er å matche øl og mat, samt lage noen retter med øl som en ingrediens.
Var ute på øl og matkveld på tirsdag der kokken hadde laget retter til diverse øl fra den lokale bryggeripuben. Veldig mye bra og gode smaker, så ble litt inspirert...
Har følgende øl:
Rug saison (forrett, kanskje noe med hjemmelaget røkelaks?)
Bock
Black IPA
Old Ale
Cascade IPA (80IBU) (kanskje noe bbq ribs røkt og godt med marinade?)
Sjokolade og Chili porter
Amber ale
Creme brulee stout (denne skal serveres til en eller annen sjokoladedessert)
Noen som har gode forslag? Blir vel fort 4-5 retter