Hei.
Jeg har plukket 3 kg kirsebær i bakgården og funderer på hva jeg skal gjøre med de?
I fjor brygget jeg hveteøl og tilsatte kirsebær i gjæringskaret til stor suksess.
Amerikanerne skryter fælt på hjemmebryggforum om "cherry wheat" o.l.... Så det kan vel være noe å lage en slags belgisk hveteøl og ha oppi kirsebær?...
Det ble en belgisk blond.
OG: 1.061
Gjær: WLP530
Temp: 23g de første to dagene, 21g de resterende.
Etter 8 dager tappet vi om til nytt gjæringskar og tilsatte 3 kg kirsebær . Lå da på 1.006.
Det er nå 17 dager siden det ble brygget.
Bør vi la det stå lenger sammen med kirsebærene eller tappe asap?
Tips? :biersmile:
Det ble en belgisk blond.
OG: 1.061
Gjær: WLP530
Temp: 23g de første to dagene, 21g de resterende.
Etter 8 dager tappet vi om til nytt gjæringskar og tilsatte 3 kg kirsebær . Lå da på 1.006.
Det er nå 17 dager siden det ble brygget.
Bør vi la det stå lenger sammen med kirsebærene eller tappe asap?
Tips? :biersmile:
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.