ølsett gjærer fortsatt etter 3 uker

1min mellom hvert plopp og slik har det vært en stund. Er geordie bitter med 1350 g maltekstrakt i stedet for sukker. Gjæra tilhørte geordie lager. OG starta på 1038 og har gått fra 1011 til 1010 på siste uka, målte ikke før det. Temperaturen har hele tiden vært 20-21.5 utenom første 2 dagene da den var nesten 23. Hvorfor gjærer det så lenge? Er det litt lav temp som drar ut tiden eller er det noe feil.

Har fisket opp smaksprøve og den var faktisk bra i motsetning til de to forige rundene der jeg fulgte oppskrifta på pakken.

Dette er mitt tredje forsøk på ølbrygging så uten gode råd blir det mye tilfeldigheter.
 
Plopping er ingen sikker indikator på gjæringsaktivitet. Mål bryget med at par dagers mellomrom, har du samme måling kan du trygt flaske.
 
Tilbake
Topp