Om øl i mediene

Finner den ikke noe sted nå, men BBC sendte serien "Paul Merton in Europe" for en del år siden. En av seksjonene var fra et nakenølspa i Tyskland, Merton var ikke mindre sjokkert enn vanlig. Fornøyelig sak.
 
Hvis alle glassa ble tømt, hvis ikke noe ble slått ut, og hvis de ikke spanderte "runder" på andre folk rundt seg. Men åtte liter på åtte timer pr person det er drøyt altså.
 
Hvis bildet i reportasjen stemmer så kan det se ut som 0,33. Men likevel er det over en kasse øl på hver i løpet av 8 timer. Imponerende.
Artikkelen lenker til en video som dokumenterer turen:

Regninga vises på 10:02. Det er 0,2 liter. Ikke u-imponerende, men 2/5 så "imponerende" som halvlitere. Fortsatt nesten 12 halvlitere per person.
 
Regninga vises på 10:02. Det er 0,2 liter. Ikke u-imponerende, men 2/5 så "imponerende" som halvlitere. Fortsatt nesten 12 halvlitere per person.
Krombacher er 4.8%. Da er det jo null stress med to seksere øl på åtte timer. Med sånne små porsjoner så har man alltid kaldt øl, som hjelper godt på. Mest imponerende er at alle 46 folka da har vært like øltørste.
 
Det er vel strengt tatt 0,043333333333333
… men prisen per øl er ca 23 :cool:
Det er vel strengt tatt 13/300-deler.
Eller 0.04 + 3/1000 … øl pr kr.

:p

Men lingvistisk er det vel ikke fwil å si?
Hvis du har to mann på fire arbeidaoppgaver … så er det to oppgaver pr. mann.
Selv om matematikk er ett språk, så er ikke språk matematikk.
 
Sist redigert:
Hamar Arbeiderblad melder om at det dessverre er åpnet konkurs i Kveik Yeastery i Brumunddal etter at bedriften har meldt oppbud.


Har Kveik Yeastery startet opp igjen? Senest 25. juni skrev Ølbrygging.no på Facebook:

"Hyggelig besøk av Øystein fra Kveik Yeastery i dag Blir spennende å følge hva som skjer der utover høsten! "

 
Tilbake
Topp