Satte en pils/dortmounder på slurry til forriege pils, OG 1057 til gjæring på torsdag 23/03 med litt høy starttemp på 10 og 11 grader (2x45 liter)
Temperaturen har kreket seg opp til 11 og 12 grader på lørdag med en SG på 1034, får ikke ned omg.v. tempen som har vert på 7-10 grader denne tiden.
Søndag SG 1022
i dag SG 1011.
Brukte oksygen.
Har ikke brygget noe serlig med pils siden 2000 og synes dette gikk vel kjapt,
men det smaker helt OK nå selv om gjærsmakn er der.
Går liksom forter og brygge lager enn ale
Temperaturen har kreket seg opp til 11 og 12 grader på lørdag med en SG på 1034, får ikke ned omg.v. tempen som har vert på 7-10 grader denne tiden.
Søndag SG 1022
i dag SG 1011.
Brukte oksygen.
Har ikke brygget noe serlig med pils siden 2000 og synes dette gikk vel kjapt,
men det smaker helt OK nå selv om gjærsmakn er der.
Går liksom forter og brygge lager enn ale